Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Monday, July 9, 2012

Panasonic ECONAVI Contest


Alhamdulillah ummi terpilih sebagai salah seorang dari 5 pemenang untuk contest ini. Contestnya cukup mudah. Hanya daftar jadi salah seorang ahli kelab Panasonic Malaysia, tonton video, jawab soalan dan kemudian tuliskan slogan kenapa kita ingin memenangi hadiah yang ditawarkan. Tak perlu purchase apa2. Hantar penyertaan pun secara online sahaja. Hadiahnya Panasonic Air Purifier worth RM499.
Model tak berbayar! Ambik hadiah dekat je kat Jaya One :)
Kalau contest macam ni, alhamdulillah nama ummi selalu terpilih. Tapi kalau contest offline kena beli barang segala bagai, susah pulak nak sangkut nama ummi sebagai pemenang. Takpelah rezeki Allah yang tentukan kan?

Btw sangat happy terima hadiah ni. Sebab ummi memang personally tak akan beli air purifier sebab tak nampak kepentingannya. So ni bila dah dapat free, tentulah suka. Abah baca kat internet, ada orang kata air purifier ni memang betul2 akan purify kita punya udara. Even kalau letak kain berbau kat atas air purifier pun, bau boleh hilang. Hmmmm...harus ummi cuba letak kasut abah atas benda alah ni nanti kihkihkih.


1 comments on "Panasonic ECONAVI Contest"

QasehnyaRania on September 18, 2012 at 3:19 PM said...

untung akak..tahniah =)

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez