Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Thursday, November 27, 2014

The Graduation Day


Aiza dah grad! 

Yes, my 6-years-old daughter has graduated. Hikhikhik macamlah grad dapat degree. Padahal baru habis tadika. Tapi ummi sangatlah emotional masa tengok dia naik pentas buat persembahan dan ambik skroll. Still teringat2 lagi pengalaman lahirkan dia dulu. Tup tup hari tu tengok dia dah pakai jubah konvo. Mengalir air mata jap hikhikhik.

Bersedia nak ke Gombak.
Bila ummi dan abah bukak buku program yang disediakan, tambah terkejut bila nampak nama Aiza kat senarai penerima anugerah. Ini anugerah yang dia dapat:

Special Achievement Award for English subject

Best Attendance Award. Macam manalah agaknya dia boleh terpilih dapat award ni. Macam dah banyak kali ponteng :) Cikgu ambik kira dari start masuk nursery umur 2 bulan kot hahaha
Lepas ni, InsyaAllah Aiza masuk darjah 1 kat SK Sri Petaling, antara sekolah yang terdekat dengan UIA PJ ni. Tapi cuma Sofea dan Nazmi je akan sama2 sekolah sini. Majoriti kawan2 yang lain sekolah SK Sri Damai. Ada jugak  yang sekolah dekat area rumah masing2.

Official graduation picture. Dah siap frame. Yang kecik nak letak kat rumah Grandma sebagai kenangan. Yang besar nak gantung kat hall --> Hall of Fame :)

L-R Girls:Husna, Aina, Bushra, Sofea, Wani, Nor, Auni, Syifak, Aiza, Yumi.
Aiza dan classmates sangat rapat. Diorang membesar sama2 sejak umur 2 bulan. Sampaikan diorang kenal mak kawan masing2, kenal kereta kawan masing2, kenal adik beradik kawan masing2 yg sama2 kat nursery UIA and the list goes on.

In a way, ummi sangat berterima kasih dengan cikgu2 kat nursery UIA ni. Sangat dedicated. Dari taktahu menulis, membaca,mengaji sampai sekarang Alhamdulillah Aiza dah boleh baca majalah. Kalau nak harapkan ummi dan abah, memang kurang kesabaran. So, a big thank to all IIUM Educare teachers!




1 comments on "The Graduation Day"

sherlina halim on October 23, 2015 at 5:26 AM said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez