Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Wednesday, January 21, 2015

How Time Flies


Aiza dah masuk Darjah 1. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru je semalam tengok dia terkedek2 belajar jalan. Tiba2 hari ni dia dah tarik beg masuk van pergi sekolah huhuhu #insert-clingy-mom-syndrome-here.
Tengah tunggu van sekolah datang


Sejak dia sekolah, rutin hidup kami anak beranak berubah 360 darjah. Kalau dulu boleh bangun lambat kadang2 lepas subuh sambung zzz, sekarang pukul 5.30am dah kena zasssss bangun pagi siapkan beg, prepare baju etc. Aiza sekolah sessi petang. So pagi pukul 8-11am sekolah KAFA kat masjid depan UIA. Petang pulak sekolah kebangsaan dari pukul 12.20-6.20. Gitu gini redah jem, around 7.30mlm baru kitorang sampai rumah.
With abah: Registration day on 2nd Jan 2015
Kawan sebelah meja, Fatin Farhana
Kat sekolah KAFA. Macam2 gelagat hari pertama. Kawan sebelah dah menguap. Yg kat belakang dah gaduh :)
Sebab bangun awal, maka tidur pun awal. Jangka hayat mata ummi sekarang sampai pukul 930 malam je. Paling lewat pun pukul 10 malam rumah dah gelap gelita hahaha. Orang lain layan TV tengok bola ke, AJL ke hape ke...kitorang dah tak ingat dunia. Esok paginya bila orang cerita macam2 kat ofis, mulalah mulut ternganga hahaha.
By pukul 9 mlm dah pengsan :) kalau lambat tidur mulalah dia moody, tantrum dan start cari gaduh dgn semua orang.
Sekarang barulah ummi terasa nikmatnya cuti sekolah atau hujung minggu huhuhu. Kalau dulu pantang ummi takde kelas, cepat je tangan nak klik apply cuti. Sekarang ni, ada kelas ke takde kelas, kau duduklah kat opis tu diam2 sampai pukul 6 petang tunggu Aiza balik!! Hambik kau.



1 comments on "How Time Flies"

sherlina halim on October 23, 2015 at 5:26 AM said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez