Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Monday, January 26, 2015

Indoor Bicycle


Sejak Aiza sekolah ni, aktiviti jogging abah setiap pagi dah terganggu. Kena tunggu wiken baru boleh pulun jogging. So mulalah ummi dengar komplen sana sini kononnya tak cukup training nak join marathonlah, tak cergaslah dan macam2 lagilah. Eleh, itu semua alasan2 nak beli peralatan bersenam kat rumah. Mulanya ummi malas nak layan. Buat semak rumah je. Tapi bila tengok berat sendiri tak pernah turun sejak bersalinkan Anas, so just say YESSSS. For the record, setiap kali ummi bersalin, akan ada lebihan 1kg yang TAK AKAN BOLEH HILANG huhuhu. So lepas 3 kali beranak, boleh bayangkanlah berapa berat ummi.

Dengan azam dan tekad dan kredit card, beberapa minggu lepas kami berdua ke One Utama dan beli ini:
Horizon Indoor Bicycle from Johnson Fitness. Sila abaikan dinding berconteng kat belakang tu.
Harga asal lebih dari 2K. Tapi masa kami beli tu ada promosi. Kami bayar lebih kurang RM1600. Dapat free gift yoga mat (yang ini sebenarnya paling ummi suka) dan botol air. Yoga mat tu dah selamat ummi bentang depan TV buat golek2 Anas hahaha.

So far dah banyak kali jugaklah ummi training guna basikal ni. Mula2 dulu kayuh tak sampai 15 minit dah penat. Sekarang ni, macam dah ok sikit hihihi. Yang ummi tak puas hati tu, semalam ummi timbang dengan harapan berat makin turun. Sekalinya tengok, makin naik 1 kg. What the....???????



2 comments on "Indoor Bicycle"

Kopiolimauice on January 27, 2015 at 9:32 AM said...

hahhha sesuatu sgt klu berat bleh naik w/pon 1kg ;p

sherlina halim on October 23, 2015 at 5:26 AM said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez