Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Friday, June 29, 2012

4th Prize Lancome Malaysia's "Hypnose Doll Eyes" Contest


Ummi menang tempat ke-4 Lancome Malaysia's "Hypnose Doll Eyes" Contest. Terkejut sangat-sangat macam nak pengsan sebab join contest tu macam main-main saje. Hanya create doll guna application yang disediakan kat FB, then email ke pihak Lancome. Tak perlu slogan, tak perlu purchase apa-apa. Tup-tup nama naik sebagai salah seorang pemenang. Inilah yang dikatakan rezeki. Hadiahnya Prada Raso Satin Pleated Wristlet worth RM1600 dari Rebonz dan sebatang mascara dari Lancome worth RM95. Hadiahnya dah selamat diredeem kat Lancome Institute, Bangsar Village II.
Wristlet warna hijau pucuk pisang. Kalau bawak pergi majlis formal atau dinner, sure mengancam!
Gambar di atas ambik guna handphone so maybe tak berapa jelas. Ni ummi tepek gambar ihsan En.Google. Nampak mengerlip gitu! kihkihkih
Prada wristlet
Tapi ummi bukanlah penggemar handbag apatah lagi wristlet. Kecik sangat sizenya nak masukkan pampers Asyraf pun tak muat. So ummi plan nak let go beg ni kepada sesapa yang berminat. Nak jual murah-murah je. Kalau ada sesapa yang berkenan, inform ummi ye. Harga kita boleh nego kemudian. Boleh bagi diskaun lebih dari 50%-70%. Nak buat hantaran pun cun sebab didatangkan khas dalam kotak Reebonz yang eksklusif. Certificate of authenticity pun ada. Kompem original!


2 comments on "4th Prize Lancome Malaysia's "Hypnose Doll Eyes" Contest"

ef.ae on June 29, 2012 at 1:38 PM said...

but the wrislet looks nice!i think you should keep it ^^

dhr on June 29, 2012 at 4:15 PM said...

syg la nk let go. simpan je, sure one day berguna. buat bekas syiling ke, bekas brooch ke. bole sumbat je dlm handbag ko yg besor tu! hehehe...

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez