Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Monday, January 20, 2014

Anas Turns 3 Months Old


Anas dah 3 bulan. So far so good. Kat nursery pun tak banyak meragam. Cuma teacher kata dia susah tidur. Maklumlah kalau kat rumah tidur dengan ummi or tidur dalam buai.

Kemahiran terkini - mulut dah riuh berbunyi. Belum pandai gelak tapi pantang diagah senyum lebar sampai ke telinga. Meniarap pun belum. Disyaki akibat berat badan yang terlalu debab hahaha. Sihat anak ummi!

Ummi still concern dengan bintik2 putih kat dahi dia. First developed masa Anas sebulan lebih. Rasanya bukan panau. Dan rasanya benda ni tak sakit/gatal sebab Anas relaks je. Tapi bila2 free memang ada niat nak bawak jumpa doktor (selain Dr. Abah hihihi).


3 comments on "Anas Turns 3 Months Old"

Norhidayah Mohd Kaharuddin on January 28, 2014 at 2:12 PM said...

Salam ummi aiza, ekceli tu di panggil bunga susu. anak saya pon ada..dulu rsau gk kot2 panau ke apa kan tapi bukan xpe jgn risau nnt akan hilang. Anak saya masa 6 bulan lebih dh hilang pon bintik tu. Jgn risau ya :)

ummi aiza on January 28, 2014 at 3:13 PM said...

Thank you hidayah for the info. so mmg tak payah sapu apa2 ye?
dalam 3 anak saya, cuma yg ni ada bintik putih. tak pasal2 kurang ensem hihihi

Norhidayah Mohd Kaharuddin on January 30, 2014 at 4:14 PM said...

Xyah sapu apa2. Dulu rsau jugak tapi tgk2 dh hilang :)

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez