Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Tuesday, April 28, 2015

A Mother's Love


Menangis ummi baca posting ni. Pasal seorang ibu yang diagnosed dengan breast cancer stage 3 masa mengandungkan anaknya. Dia dah buang satu breast, then underwent chemotherapy. Dia lahirkan anak dia masa 36-weeks of pregnancy. Baby dia lahir selamat, cukup sifat. Baby boy! Lepas je lahir, terus si ibu ni susukan anak dia guna satu breast yang tinggal. Touching tengok gambar ni. Pengorbanan seorang ibu kadang2 memang tak terjangkau.

Betapalah dia berusaha nak susukan anak dia walau cuma ada satu breast. Insaf ummi jadinya. Sebab ummi selalu mengeluh tak cukup susu, Anas asyik menggigit, malam2 tak cukup tidur etc. Seribu satu komplen. Siap kadang2 tanya Anas bila dia nak berhenti susu. Macamlah dia paham!!

Orang lain yang serba kekurangan serba kesakitan berusaha nak bagi breastmilk kat anak dia. Ummi yang Allah bagi kesihatan ni banyak pulak komplen. Astagfirullah. Sangat2 insaf!

Ok. Nak sambung nangis.



1 comments on "A Mother's Love"

sherlina halim on October 23, 2015 at 5:25 AM said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez