Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Monday, February 18, 2013

Dia Buat Perangai Lagi


Sejak semalam kredit henpon ummi expired. Tapi takde rasa nak reload sebab duduk rumah je kan. Reload henpon tapi tak guna pun rasa membazir je. Abah dah pot pet pot pet banyak kali sebab ummi duk asyik reload tiap bulan hanya untuk aktifkan line tapi kreditnya tak luak malah makin bertambah.

Pagi ni sampai je opis terus bukak Bank Islam punya internet banking. Niatnya nak reload le. Dah siap masukkan i-access code, tunggu punya tunggu tiba2 kat skrin keluar macam ni:
Mana no reloadnya? Masalahnya duit dalam akaun dah kena deduct. Siap dapat sms lagi kata transaction successful. Ha...ni yang buat ummi hangin pagi2 Isnin ni.

Bila kita refresh, terus ter log out. Bila try login balik, keluar skrin gini pulak:
Apekehal dia kata user already logged ini? Kalau dah log in, kenapa still suruh masukkan user ID?

Ni yg rasa nak meroyan ni!!!!!




2 comments on "Dia Buat Perangai Lagi"

ishy77 on February 18, 2013 at 10:19 AM said...

huhu..same la...ishy pon slalu gak meroyan dengan bnk islam online nih..cam nk maki je kekadang...

ummi aiza on February 18, 2013 at 4:49 PM said...

ishy, tu lah kan! tak reliable online banking dia. tapi tadi call customer service, nasib baik diorang nak refund.

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez