Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Thursday, September 20, 2012

Rezeki Contest: MyEG, COSMO, Poise


Lama betul tak update pasal contest. Sejak pindah bilik bawah yang penuh tanggungjawab ni, tak terkejar due date contest sama ada yang online atau offline. Join mana yang sempat je. Dan alhamdulillah ada jugak yang mengena. Mode senyum sampai telinga.

# MyEG Syoknya Raya 2012 Contest
Ummi join contest ni suka2 je. Tak perlu beli apa2 cuma perlu hantar gambar. Ini antara contest tahunan myeg. Dulu dah pernah join sekali dan menang RM200. So tahun ni cuba nasib lagi sekali. Gambar yang dipertaruhkan adalah gambar Imran main bunga api kihkih. Ada 2 kategori. Satu Most Voted. Kategori ni jangan haraplah nak menang sebab ummi tak pandai raih undi. Satu lagi Most Creative. Ha yang ni le ummi dapat. Myeg bagi RM200 untuk 100 pemenang setiap kategori. Total pemenang ada 200 orang. So peluang nak menang memang besar jugaklah. Sayang hari tu masuk satu nama je (dasar tamak haloba kihkih).
Kena belanja Imran eskrem sebab eksploitasi gambar dia ni untuk menang contest

# Cosmo/Tropicana Twister
Menang dari majalah Cosmopolitan. Tak beli pun majalahnya. Just belek2 kat MPH then sms jawapan ke no yang dibagi. Alhamdulillah menang pulak. Masa mula2 bagitau abah, dia tanya dapat berapa botol? Dia kata kalau setakat 2,3 botol tak berbaloi nak pergi redeem. Eleh padahal dekat je tempat nak redeem kat Uptown 1. Sekalinya bila redeem, nah kau! Dapat 2 carton = 48 botol. Silalah minum sampai cirit!

#Pad/Liner Poise
Yang ni tak tahu menang apa. Tahu2 je kurier hantar. Semua sekali ada 8 pek. Kat rumah sekarang memang menggunung tuala wanita. Pads libresse menang dari majalah In Trend dulu pun banyak lagi. Kalau kumpul semua, cukup bekalan sampai menopous agaknya kahkahkah.










3 comments on "Rezeki Contest: MyEG, COSMO, Poise"

fazi on September 20, 2012 at 11:31 AM said...

apehal la ko asek menang je nih.. tak pueh ati betul... ade jampi2 ke.. ahahaha.. kasi la tips sket.. teringin gak nak menang.. tp xmasuk contest pon.. hihih.. penah masuk yg nescafe tuh sbb nak menang rumah.. kui3..

ummi aiza on September 20, 2012 at 11:55 AM said...

Setiap kali hantar borang penyertaan mesti nak kena jampi "Ya Allah Ya Tuhanku jgnlah kawanku si Fazi tu masuk kalau tak sure aku kalah" kihkihkih acah je...

fazi on September 20, 2012 at 12:25 PM said...

haha.. aku ase ko patut cuba contest yg besar2 plak.. coz rezeki ko rasenye mmg besar dlm bidang contest2 nih.. hehehe.. cari yg adiah kete ke, bungalow ke.. hik2.. pastu kasi komisyen sket kat den ni.. :p

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez