Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Thursday, March 29, 2012

Panik


Tadi masa ummi di dapur, tiba2 dengar abah menjerit. Dia suruh ummi check blog  secepat mungkin. Sebab katanya bila dia cuba bukak, keluar message kata "ummiaiza.blogspot.com could not be found". Panik sungguh dia - mengalahkan pemilik blog kihkihkih.

Apparently akaun gmail ummi dah kena hacked dan suspended. So tadi masa ummi nak aktifkan balik akaun tu, kena tunggu Google hantar verification code ke handphone segala bagai. Bila dah tukar password semua, baru boleh akses semula ke gmail dan jugak blogspot.

Bila dah boleh bukak blog, terus tulis satu entry - khas untuk abah. Pembaca setia blog ni beserta dengan 10 follower yang lain hahaha.


2 comments on "Panik"

asap@koilagi on March 30, 2012 at 12:13 PM said...

macam kenal aje....hihi....jumpa dkt blog shifa...rupa2nye die pun ade blog...i polo lah...hehe...kalo sudi pololah belog i jugek..hekz hekz....lame tak jumpa aiza kwn affan....

ummi aiza on March 30, 2012 at 4:26 PM said...

Hihi walaupun dah lama tak jumpa kat nursery, berjumpa jugak kita di blog :) anak saya yang asyraf tu ada sikit2 iras affan masa kecik. kecik dan botak hihi

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez