Disclaimer:The content of this website are prepared for the purpose of information only. Powered by Blogger.

Thursday, May 10, 2012

Abah Turns 31


A birthday card specially made by Aiza, for her abah!
On his big day - abah ada workshop dari pagi sampai petang.

So birthday abah disambut sehari awal dari yang sepatutnya. Ummi siap ambik annual leave - nak menunjukkan betapa significantnya bday abah dalam hidup ummi kihkihkih. Kami celebrate di tempat yang tak asing lagi. Sila rujuk gambar di bawah:
Yes we went to Eastin Hotel - again! Ini kali ke-3 kami makan di sini.
Makanan kat Hotel Eastin, PJ as usual memang superb. Dari starter, main food, dessert semuanya sedap - membuatkan ummi terpikir "kenapalah bday abah setahun hanya sekali? Kalau le banyak2 kali, ada le alasan nak makan kat Hotel Eastin lagi hihihi". Ummi banyak kali jugak makan kat hotel tapi seriously this is one of the best hotel in KL. Selection of foods dia memang pelbagai dari local dish, chinese food sampailah ke western. Dah 3 kali kami ke sini, menu sentiasa bertukar. So tidaklah jumpa makanan yang sama je tiap kali makan kat situ. Kat Hotel Eastin ni le 'perut ummi berkenalan' dengan risotto, meatloaf, compote etc. Hish, lapar pulak bila teringat makanan-makanan kat situ!
Tengah makan laksa Kelantan :)
Btw, plan asalnya nak bawak Aiza makan sama. Tapi on that day Aiza pergi UIA Gombak naik bas dengan teacher & kawan2 sebab ada rehearsal hari sukan. Asyraf pulak tak payah cakaplah, memang niat nak kena tinggal! Kalau bawak Asyraf, tak makan le ummi dan abah jawabnya hihihi.

Tapi sehari sebelum tu, Aiza sempat buat bersepah datang opis ummi dan buat kad bday special untuk abah.
Aiza buat kad khas untuk abah.
To abah,
Happy 31st birthday,
Thanks for being the greatest husband to ummi,
And the best abah to Aiza and Asyraf,
We love you.

3 comments on "Abah Turns 31"

azlie on May 11, 2012 at 9:17 AM said...

love u aiza, asyraf and ummi!

AyuArjuna BiGoshh on May 22, 2012 at 5:27 PM said...

apsal tak bungkus utk akak sekali hahahaha

ummi aiza on May 23, 2012 at 8:52 AM said...

ala tahun ni dah terlepas. So tunggu tahun depanlah k.ayu! :p

 

My Journey Through Motherhood Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez